Friday, December 16, 2016

Kita jual bawal Pucci Bidang 60 tau!


Salam jumaat semua!
Kita nak bagitau,
Kita jual bawal Pucci bidang 60!
Ha ni bidang besar tau!
Insyallah cover aurah kita.

Kalau yg berniqab pun kita bole buatkan.
Cuma kena tambah rm5 je.

Sapa2 berminat bole whatsapp:
012 - 2800 433

Harga bawal pucci ni :
RM 55
POSTAGE RM8 (SM), RM11 (SS).

cepat2 order dgn kita tau.
Bawal Pucci ni ada 4 kaler je.
Biru, Oren, Purple dan Coklat.











Thursday, December 15, 2016

Jom Hi 5! Rezeki anak menang contest lagi!


Last weekend cuti panjang sket.
Hehehe
Plus en.suami pun cuti hari selasa tu.
Untung keje selangor ni.
Heheheh
Aku? Hari2 cuti.
Hahahaha

Ok la nak cte sket.
Last weekend dapat tgk show Hi 5.
Alhamdullilah menang contest
Rezeki anak.
hehehehe. 
Bertempat di Istana Budaya.
Shows tu memang best!
Kita as parents pun enjoy gak.
Anak aku enjoy smpai tertido2 dalam hall tu.
Hahaha

  Stage dia pun comey sgt!

Si kecik yg tak reti duduk diam.
Hahaha
Tak sabar2 nak tggu shows tu start.
Hehehe

Alhamdullilah dapat seat depan sket la.
Hehehe

Mula2 taknak amik gambar,
tapi lepas tu kemain banyak dia request nak bergambar.
Hahahaha


My happy kid!

Habis show tu memang kami anak beranak enjoy!


Wednesday, November 16, 2016

Rezeki anak! Hoora hoorey!!


Rezeki anak!
Gigih perah otak nak buat slogan.
Hahaha
Dah tu kena buat less than 20words plak.
Hohohoho
Dalam kepala ayat semua lebih 20words.
Hehehe
Potong punya potong dapat la
20words.
Hehehe.

Ni baru tadi dapat hadiahnya.
Posman hantar.
Kemain seronok si kecik ni.

Hehehe
Ada rezeki bole join lg la.
Muahaha