Wednesday, December 25, 2013

attending wedding anak perempuan blogger terkenal, kkida.heheh


Salam semua
Maaf ler dah lama sesangat tak update blog. 
Al maklum la busy dgn online business.
Hehehe.
Alhamdullilah business online berjalan lancar.
Amin amin amin. 
Rezeki anak.

Hari ni aku nak update gambar je.
Hehe
Sebab tadi aku attend wedding ika,
anak kkida.
Blogger famous tu.
Dari jauh dia dah cam aku.
Sebab aku pakai baju kurung cheetah.
Dengan anak aku sekali berbaju cheetah.
Muahahaha.

Apa2 pun jom cekidaut picture!!!









Selamat pengantin baru ika n ariff!!



Monday, December 9, 2013

jom like page cheetah ramai2!!. hehehe.

Salam semua,
hari ni entry pendek je.
hehehehe
Nak mintak rakan2 blogger like page baru kita.
Kita buat bisnes sampingan.
 kita jual inner magic.n inner silang.

Sapa2 yang berminat bole click link kt bawah ni
Jom like and cekidaut!!
hehehehe

Friday, December 6, 2013

inner magic plak. rm7 je. hehehe


Ni inner magic plak.
Hehehe.
Rm7 je.
Murah tau n free postage lagi tau.
Kalau beli 2 rm12 je.
Diskaun lagi tu.
Jom cekidaut picture!!


Ni contoh2nya.
Magic jugak la.
Sebab bole buat awning sket.
Kain pun sejuk tau.
Plus anak tudung ni kita tak payah gunting belakang.



Kalau beberminat bole la order ya!!
Bole drop komen.
Hehehe.


Adiosss!!




Sunday, December 1, 2013

mari mari! inner silang baru masuk. Macam2 kaler ada. hehee






Kalau berminat bole la order ya!
Hehehe.


AdiossS!!