Monday, September 3, 2012

My Big Day.. ;)


Salam Isnin,
setelah berminggu2 cuti,
hari ni aku dah mula kerja seperti biasa.
As promised, aku akan update gambar weddingku.
Gambar banyak sangat,
so aku just update mana yang sempat je.
                           hehehe                            

Alhamdullilah majlis berjalan lancar.
Dari majlis akad nikah sampai la bersanding.

Sejak2 kes time bulan puasa lepas,
Rezeki aku makin bertambah,
Tak perlu aku publish isi kandungan SMS tu, 
sebab semua orang dah tau.
-  teeeeet -

Kita takyah type panjang2,
moh kita layan gambar.hehehe
Enjoyssss!

Agak letih jugak nak pakai inai ini.huhuhu.
Mula2 cantik, tapi lepas aku gerak2, habis rosak inai.
Siap kena marah suh duk diam2.hahahaha
Lagipun kakak aku yg tolong buatkan inai.
Sapa2 berminat bole la roger2.hehehe



Bondaku yg tolong basuhkan.
Semoga Allah melindungi bondaku. Amin3x!


Agak mengigil jugak nak sign kat form nikah ni.hehehe


Moment yg sangat2 sedih2.huhuhu


Alhamdullilah dgn sekali lafaz,sah la kami sebagai suami isteri.hehehe.


Persembahan tarian 

Alhamdullilah ramai yg hadir.

Ketibaan pengantin(aku lerr..hehe) disambut dgn Pari2 Tradisional.

Our MC on the day.



Apa2 pun majlis berjalan dengan lancar.
Semua orang happy.
yeayyyy!
Doakan kebahagiaan kami berdua serta keluarga.. Amin. ;)

Adiosssss!








13 comments:

mama aryan said...

akak doakan jodoh cheetah & suami berpanjangan hingga ke syurga insyaAllah..amin

Ena's Palace said...

tahniah...
selamat pengantin baru..
semoga kekal selamanye...

Cheetah said...

@ mama aryan : Amin.. tq sgt2 kak!
@ Ena's palaca : terima kasih tq!

Sari Yusa Ibrahim said...

Selamat pengantin Baru, Cheetah, semoga cinta terus mekar dan mekar hingga ke syurga, Amin..

Cheetah said...

@ sari yusa : amin.. tq kak sari!

Aziela said...

Tahniahh.. Wahh, tengok gambar pun dah tau semuanya berjalan lancar. Semoga kekal bercinta selamanya. Amin.

Cheetah said...

@ Aziela : tq kak.. tq doakan kami berdua.. ;)

Nurul Akmal said...

Tahniah Cheetah... MOga berkekalan hingga ke anak cucu..

Cheetah said...

@Nurul : amin.. tq Nurul! ;)

Zurina said...

Tahniah cheetah!!! meriah majlisnya...moga terus bercinta sampai ke syurga...;)

Cheetah said...

@Zurina : alhamdullilah.. tq kak zurina.. doakan kami ya.. ;)

susumanis said...

tahniah dik, terkezut akak tetiba da nikah adik ku ini

Cheetah said...

@susumanis : tq kak..hehehe