Friday, August 29, 2014

ramadhan, syawal, birthday adelea n anniversary. hehehe



Alahai lamanya tak update blog!!!
Sejak dah ada instagram ni, 
memang jarang sgt nak update blog.
huhuhu
Last update bulan June hari tu ek
Hehehe.

Anyway, hari ni aku nak combinekan semuanya
dalam satu entry.
hehehe
Tahun ni raya first time aku beraya di kampung
husbandku.
yup di teluk intan.
3 hari juga aku berkampung di sana. 
tu citer bulan july.
hehehehe. 


Bulan August plak aku celebrate birthday anak.
Alhamdullilah dah setahun umurnya. 
Yeayyy!!!
At the same time, bln aug ni anniversary aku plak. 
Kehkehkeh

Last week husband aku buat surprise, 
esok plak turn aku nak buat surprise kat dia.
hehehee.

Ni aku selitkan sket gmbar2 utk tatapan.
muahahaha
enjoyssss ya

Our first raya together with adele. 

Raya di tteluk intan dgn in laws 




4 comments:

sumysya said...

salam...jengah sini sat...

Cheetah said...

Wsalam sis. Sila2. Hehehe

aryan azra said...

assalam...

lama tak jenguk sini,dah ada baby pun ha,dah setahun sama umur dgn anak akak yg ke3,nama pun mcm sama je..adelya

Cheetah said...

wsalam kak, hehehehe. sypun dah lama tak berblogging since dh ada ig. hehehehe