Tuesday, September 20, 2016

Birthday vs Anniversary


Nak dijadikan cerita birthday anak
dan tarikh anniversary kami sangat2 la
dekat.
Hehehe

Alang tu celebrate skali.
Muahaha.
Agak lama tak masuk berblog
smpai dah lupa macam mana buat blog.
Hahaha

Untuk hadiah anak,
takda yg istimewa sgt cuma bawak dia
masuk Aquaria KLCC je.
Dan aku plak, hadiah anniversary jugak
tiada yg istimewa melainkan
baby dlm perutku ni.
Insyaallah.
Doakan yg terbaik buat kami berdua.
Hihihi.

Citer panjang2 kang takda org baca plak
Hahaha

Kita bagi gambar la. Hehehe
Buat simple celebration je utk ank.
Since dia suka sgt frozen,
so tema pun frozen la.
Hahahha






Kita plak pakai inai. Perasan pengantin.
Hihihi
Al maklum la anniversary katanya.
Hohoho


              Yg kat aquria ni plak sebelum buat
birthday celebration.
Hehehe



Tu je gambar nk update.
Selebihnya dah masuk instagram.
Muahaha 



5 comments:

aryan azra said...

Dah besar pun tuan puteri ye, selamat hari lahir dan selamat ulangtahun perkahwinan....moga dipermudahkn utk.kelahiran anak yg kedua

Cheetah said...

TQ Kak.hihi

Bro Framestone said...

Hahahahhah...

Buzday anak dengan wife dekat je. Dekat pula dengan tarikh nikah dan tarikh anniversary... So sambut la banyak kali dengan duduk depan tv... makan sambil baring he...23x

Dkna Abza said...

hepi besday girl...
hepi aniversary mummy..

Cheetah said...

Tq so much bro n dkna!!! hihi