Wednesday, December 5, 2012

Istanbul Aku datang!! best sangat2!!


Salam Petang,
Lately ni movie Istanbul Aku datang hangat diperkatakn.
Mana taknya, kutipan dia RM 3.5juta.
Fuhhhh!
memang banyak tu!
Tapi persoalannya, best ke citer tu??



Jawapannyaa :


^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

Besttt sanggattttt!
Aku dah tengok citer ni!
Memang best!
Filem romantik komedi.

Cuma ada sesetengah babak yang harus dipertimbangkan.
1. Too much scene peluk2 la.
2. Then, Ada satu babak Harris n Dian jumpa model lelaki kat tepi tasik tu,
then at the same time azan berkumandang, but the scene is still goin on.
At least diorang stop dulu.
3. Tomok and Aizat kena improve sikit skill berlakon.hehe

But overall movie ni memang sangat2 sweet,comel, n romantik!!
sangat suka dgn dressing Lisa Surihani dlm movie ni.
Anyway, jom cekidaut gambar2 ni dulu.











* pic copy n paste from Mr. Google *


Adiossss!







4 comments:

Zakia said...

Yup memang sangat comel. Saya suka sangat.Tapi ada org kata movie ni cerita paling bodoh..how??masing2 ada pendapat masing2 kan..

Dkna Abza said...

Lisa nampak makin tembam hehee

Cheetah said...

@zakia : betul gak tu, lain org lain pendapat..hehehe

Cheetah said...

@dkna abza : yup! obvius sangat lisa nmpak tembam..hehe