Tuesday, December 4, 2012

Jemputan GiveAway Disember LIKE!



Salam Pagi Selasa!!!!!
Pagi ni aku dapat jemputan/offer GA dari blogger Cik Bintang,
Dah lama rasanya aku tak join GA,
so alang2 orang dah offer tu,
harus la aku join.
hehehe
Mana tau kali ni aku menang ke.
hohohoho

GA ni very simple je,
Just LIKE, LIKE and LIKE.
Mudah kan??


Yg bestnya hadiah tu kita bole decide nak apa.hihi.
Tapi make sure yg berpatutan ler.
Hmm.. tapi kalau aku menang la,
aku nak free ticket ke LegoLand Johor or Universal Studio Spore.
KuiKuiKui.
Maklum la, diri ni belum jejak lagi kaki di sana.
OR 
shopping/dining voucher pun ok gak.hehehe
Harap2 Cik Bintang tak marah.hihihihi


Adiosssss!!!








3 comments:

mama aryan said...

semoga berjaya ye..

Cheetah said...

@mama aryan : tq kak!! ;)

Cikbintang said...

GOODLUCK YE...TRIMA KASIH JOIN..TGGU KEPUTUSAN NT K.. ;)