Monday, January 21, 2013

Cuti2 lagi.. (entry tanpa gambar lagi.hehe)



Salam Isnin,
Moga2 hari ini dipermudahkanNya.
Amin Amin Amin.

Anyway,
semalam husband aku cakap this week nak bawak aku jalan2.
hehehe
Best2!!
Berbunga2 rasanya!
hohohoho.
Tapi tu la,
belum pegi lagi dah ada orang nak kirim barang.
hahahah
Takpa, aku pun memang suka beli souvenier.
So takda masalah.

Dimanakah Destinasi Cinta kami??
(Sila jangan muntah.hehehehe)
Jeng jeng jeng.
Nanti akan ku update lagi.
hehehe

Adiossss!!!






4 comments:

Aziela said...

Sementara belum ada baby nie, mmg sesuailah bulan madu sentiasa. Hehehehhe

Cheetah said...

@aziela : betul tu.. hahahaha

mama aryan said...

Wah..jalan2 lg bestnyer,akak dah x bole nk jln2 asyik terbaring je kat umah ni..sob3

Cheetah said...

@mama aryan : takpe, buat masa ni, better akak rest.. take care k! ;)