Wednesday, January 16, 2013

Listen Listen Listen Listen Listen Listen!!!


Adui,
napa la si sharifah ni tak bagi budak ni habis cakap dulu??
Ko suruh orang Listen , tapi dia sendiri tak listen kat budak ni.
Damm it!
Plus dia siap memperendah2kan budak ni punya education.
So what if Degree and O Level??
Still this person have the right to speak out.
Adui..
Tiba2 plak Si sharifah ni cakap pasal binatang plak.
Memang ***** betul la.
Paling menyampah bila 
Si sharifah ni asyik repeat " listen, listen, listen n let me speak, let me speak"
Rasanya ada dalam 1000kali kot.

Then yang paling sedih,
napa la student2 kat hall ni macam lalang???
Mula2 tepuk untuk si bawani ni, then kejap tepuk utk Si sharifah ni.
Adui..
Seriusly Si sharifah ni tak sepatutnya memperendah2kan
bawani.


She should apologizes to this girl la.
Anyway aku support Bawani.
Apa yang dia cakapkan tu ada betul,
cuma tone dia agak tinggi sikit la.
Biasa la student n darah muda.
Tapi si sharifah ni patutnya calm la sikit.
Ni tak ko pun sekali emosi.
Macam ni ke sikap Lecturer towards student??
Yang paling kurang ajarnya,
dia bole plak cakap kalau tak suka universiti ni,
bole pindah universiti lain.

Problemnya,
budak ni tak cakap langsung pun pasal U dia.
Nampak sangat si sharifah ni bengong!!
Dia dah malukan budak ni.
Sengal!










4 comments:

Zefa NorAsmara said...

Nak komen apa ya? Nak komen no komen boleh? Ehehe.. Jgn marah gurau jaaa, sbb kzefa xdengar lg, cuma bc komen2 kat fb je. Tenet slow, bukak ut asyik pusing2 je.. Huhu..

Cheetah said...

@zefa norasmara : hehehe.. takpa la kak.. hehe..

che mid said...

Setuju sangat.. pada che mid cara dia tu menjatuhkan imej dia sebagai panel, dan ahli panel yang lain. Mentang-mentang bercakap dengan student boleh lekeh2 gitu, agaknya kalau kat depan dengan orang kampung atau suri rumah, macamana eksinya ya...? Moga kita tak begitu..

Cheetah said...

@che mid : tu la kak.. dia tu tak layak dipanggil lecturer.. emosi sangat.. Mudah2an kita dijauhkan dari perangai yg macam tu.. amin..