Wednesday, February 27, 2013

Ada betul gak.. Like this video!

          
Ada betul gak apa yg blogger Maria Elena ni cakap..
Biasa la akan ada orang yang tak suka dengan apa yg kita tulis.
Sampaikan kat komen box pun nak hentam teruk2.
Tegur/komen la dgn cara berhemah.
Love this Maria Elena.
Suka cara dia bagi explaination dlm video ni.
Keep up the good work!
Blog dia sangat2 best!



                     





6 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

akak tak pandai hentam orang dalam komen, kalau tak suka selalu akak takkan komen, tu jer..

Cheetah said...

@seri kandi jauhar : yup2!! betul tu..

Seneorita Baharin said...

apa yg kak maghia kte ckp tu btul kan dear..biarlaa kalau org nak benci kita, lumrah kehidupan la 2 kan..xsemua yg senang dgn kte, but still kte kena hormat ssiapa yg benci kte, 1hari dia akn sedar n termalu sendiri.. :')

Cheetah said...

@senorita baharin : yup2! setuju sangat2.. Makin org ckp buruk psl kita, makin murah rezeki.. ;)

Seneorita Baharin said...

betul tu sis :'D biar la org nk ckp apa dgn kte, janji kita n keluarga kita kenal siapa diri kita sebenar benarnya...aicewahh.. ;) hee

Cheetah said...

@senorita baharin : betul2!! hehehe