Tuesday, July 16, 2013

Iftar di JW Marriot Kuala Lumpur.. ;)


Salam Ramadhan,
Alhamdullilah dah masuk hari ke 7.
Alhamdullilah jugak aku masih gagah untuk berpuasa di saat2 tgh preggy.
Mudah2an dipermudahkanNya.
Amin.


Okay, back to story.
Last weekend aku and hasben berbuka puasa di luar.
Tengah ada chance ni, baik jalan2 dulu.
Takut nanti dah hujung2 puasa kena rest cukup2
(tunggu time je ni nak due.hihihi)
Actually takda plan pun nak bbuka kat luar,
pakai terjah je.
So ktorg pilih JW Marriot Kuala Lumpur.
hehe.
Menu dia semua menu tradisional.
rates utk buffet dia sangat2 berbaloi utk 5 stars hotel
RM 75++ per pax (next to swimming pool)
Open air la.
Ada gak yang RM 65++ tapi tu kat 4th floor.
Ada 150 menu.
fuhhh!!
Salah satu menu yang menjadi rebutan is kambing panggang.
hasben aku cakap sedap.hehehe
Tapi sayangnya, aku tak snap banyak gambar.
Sebab aku busy makan.hahaha

Tapi ada lah sikit2 gambar yang bole dikongsikan.
hihihihi,
Enjoyssss!!




Ni lauk kami berdua..hehehe




                                                                               
hasben aku posing jap.
Staff diorg sangat2 la sporting.
siap suruh hasben aku pose pegang pisau tu.
konon2 tengah potong kambing tu la.
hehehe
                                       

                                                                                     

                                                                              
Last picture sebelum balik.hehehe
Staff JW Marriot sangat2 la friendly.
terbaikkk!!!




Adiossss!!!!





2 comments:

Hani Asmahani said...

Meriah nampaknya. Sabtu ni ada iftar di jw marriot.search terjumpa ur blog. Anyway nice blog ;)

u preggy nampak comel berseri ;)

Cheetah said...

@hani : tq hani! salam kenal ya ;)