Friday, July 12, 2013

juadah berbuka.. entry khas utk contest 1001resepi.hehe




Salam Ramadhan,
Alhamdullilah dah masuk hari-3 kita bpuasa.
Untuk entry kali ni,
Aku terpanggil utk menyahut cabaran blogger kkida kita.
Wahhh giteww!
Hahaha.
Al maklum la, last year penah join GA kkida ni.
tu yang nk try join lagi.hihihi
Best dapat jumpa semua blogger time event kkida ni!
GA dia sgt2 mudah je,
Snap picture juadah bbuka or sahur
and snap picture dgn family n submit link.
Plus, hadiah2 dia sangat2 la menarik hokay!
antaranya :


sangat comel hokay cupcakes stands ni!




 dan banyak lagi hadiah dia!!!
Bole klik SINI


Juadah bbuka aku tak la semeriah mana,
Sebab hanya aku,hubby n baby dlm perut je.
Hehehe
Walaupun lauk beli je,
aku tetap nk join GA kkida ni.
Hihihi
Tapi lauk2 semua ni based on tradisional menu.
Baru nampak kemelayuan sikit.hehehe
Venue : Kat rumah je.
Lebih afdal dan mengeratkan berbuka kat umah
hehehe

Tak perlu citer panjang,
Let's pictures do the talking
Cekidautt!


Udang masak lemak cili api


Ayam masak lemak cili api



Itik panggang (menu fav hasben aku.hehehe)




Sambal petai ikan bilis.


Ni pencuci mulut kami.
Kuih cara.hehe


Ha yg ni plak selalu jual time kat sekolah dulu.
Sengkuang sos.(tak tau la betul ke tak namanya.hihihi)
Tak sangka bazaar ramadhan ada jual gak
Hehehe


Yg ni pose husband aku.hehe
Enjoying the food katanya.hehe
Dia try nk kenyit mata, tp jadi macam tu plak.
Hahaha



Harap2 entry aku ni tercalon.hehehe
Mana tau rezeki anak.
Hihihihi


Adiosss!!!




10 comments:

adzairdawati makdara said...

all the bestttt... slmt bersegmen dan selamat berpuasa ya

Cheetah said...

tq MD.. ;) selamat berpuasa jugak.. ;)

Salmi Khairil said...

semoga berjaya..dah nak ader baby yer..tahniah

Cheetah said...

@salmi khairil : tq kak.. hihihi

RamRamCute said...

tahniah kerana tercalon....

Cheetah said...

@RamRam cute : tq2!!!

Ana Solehah said...

comel hubby akak kenyit mata!!!....hehehe

Cheetah said...

@ana solehah : hehehe.. tq2!

Zurina said...

moga tsenarai sbg pemenang ya dik....btul tu...rezki anak...tahniah ya mama to be!!!

Cheetah said...

@zurina : amin! tq kak zurina! ;)