Thursday, March 5, 2015

Selamat Pagi!!! (Entry tanpa gambar lagi. Apa nak jadi miss cheetah oiiii. hihihihi)

 
 
Assalamualaikum dan selamat pagi semuaa!!!
Hari ni rajin sikit nak update blog sebab anak tgh tido.
kehkehkeh.
 
 
Well as usual la takda cerita menarik aku nak tulis.
huhuhu.
Bukan apa, takda idea nak tulis.
Tapi tangan ni nak jugak type kat blog.
Al maklum la blog ni membesar sama dgn aku.
Dari zaman anak dara sampai la dah ada anak.
hehehe.
Segala suka duka dikongsi bersama dalam blog ni,
cehwahhh!
kuikuikui
 
 
Untuk cerita hari ni, aku nak share sket kegembirann + kejelesan.
Apakah ia??
NgehNgehNgeh
Gembira sebab adik aku selamat landing kat Langkawi tadi.
hehehehe
Kejelesan plak sebab aku tak dapat ikut!!
Wuaaaaa!!!
 
Anywany aku memang suka sangat pegi langkawi tu.
Bukan sebab banyak coklat ke apa,
tapi sebab ketenangan kat sana.
Aman damai je.
Kete tak banyak.
Then takda traffic teruk mcm kat kl ni.
Lepas tu tgk pantai rasa lega je.,
haishhhh.
Indahnya rasa.
hahahaha!
 
Ok la sampai sini je la entry kali ni.
Next time entry kita leta gambar ek.
 
 
 
 
 
 

1 comment:

aryan azra said...

dah berbelas tahun tak ke langkawi ni