Friday, June 28, 2013

Entry merapu..hehe



Lama  aku menghilang dari dunia blogging.
Bukan apa,
aku sudah kekeringan idea sebenarnya
hahaha
Tu yang tak update entry sangat.hehe
Apa2 pun hari ni dah masuk hari Jumaat
yeayyyyy!
dan
minggu last for the month of June.
Pantas masa berlalu.
huhuhu
Lagi seminggu plak,
kita akan menyambut ramadhan.
Dan jugak,
tahun ni tahun pertama aku sambut ramadhan
dengan suami n baby dalam perutku ini.
hihihi.
Insyaallah dalam bulan syawal nanti ahli baru
akan bertambah dalam family kami.





Adiosss!!!







2 comments:

kakinakl.com said...

salam ziarah

akak tak dapat pegi, akak wakil kan anak lelaki akak pergi bersama member dia.

Cheetah said...

salam kak.. ooo ok2..hehehe