Friday, June 14, 2013

Kembali berblogging... :)



Salam Jumaat semua!
Rasanya dah lama sangat tak menulis di sini.
Bukan apa, sejak berbadan dua ni,
kerap rasa letih n kadang2 idea pun takda.
huhuhu
Tambah plak keje kat office pun agak banyak gak.


Hari ini nak update about my pregnancy.
Alhamdullilah me and baby sihat2.
Baby pun sangat2 aktif dalam perut ni.
Itu la kuasa Allah swt.
Walaupun ruang dalam perut ini sangat la limited,
tapi babyku ini sangat kerap bergerak2.
Rasa seronok sangat bila dapat rasa dia gerak2.
hehehe

Orang kata kalau tengah preggy ni,
elok baca al quran,
 supaya anak kita menjadi anak yang soleh n solehah
Amin ya rabbal alamin.

Kat sini ada beberapa surah yang bole kita amalkan.





Semoga perjalanan kehamilanku dipermudahkanNya.
Amin Amin Amin







2 comments:

mama aryan said...

seronokkan bila baby dok menendang2 perut kita...dah berapa bulan ni? bila due?

jaga diri ye..moga segalanya dipermudahkan

Cheetah said...

@mama aryan : yup.. best sgt2.. terasa dia gerak2 dlm tu.hehe. insyaallah due dalam bulan 8 nanti..hehe.. amin semoga dipermudahkanNya.