Friday, June 14, 2013

Yang ni aku sangat2 setuju!




  Info ni aku dapat dari blog Ben Ashaari
Sangat setuju dengan apa yg disampaikan.
Tak perlu ada pengomen "annonymous".
Sebab diorg ni suka2 je bagi komen yang negatif2.
 if kita tak minat nak baca blog orang tu,
jangan la bukak blog orang tu kan?
senang.
Ni tak, bila ada je entry yang tak berkenan,
terus je nak shoot orang left n right and terasa tak tentu pasal.
Padahal takda mention nama pun.
haissh!


* Picture copy n paste from blogger Ben Ashaari *


Memang elok pun kalau goverment buat macam ni.




Adiosss!!









                  

2 comments:

mama aryan said...

betul tu..akak pun dah byk komen anon ni masuk,tp mujur dia komen yg biasa2 je

Cheetah said...

@mama aryan : tu la kan.. komen yg membina xpe la gak, ni x, komen yg negatif je.. haishh!