Thursday, March 21, 2013

birthday boy!!


Semalam berlangsungnya la birthday husbandku.
hehehe
Alhamdullilah semuanya berjalan lancar.
After pick up my husband kat LRT,
Kami terus bergerak ke restoran ini.


Tapi before 8pm, me and my husband sampai.
While waiting for others,
Aku n husband order dulu makanan,
so nanti takda la kena tunggu lama.


Ni la makanan2nya.
Memang terbaik la!
Ada banyak lagi, tapi ni je sempat amik.hehe



Dalam kul 8 lebih kot my family n my in law's family sampai.

So lepas selesai makan tu,
ktorg potong cake.
Tapi birthday song dia memang best!
Dalam bahasa arab n beat dia pun style arab.
Memang bergelek n bergelak sakan la ktorang.
hahaha

Cake tu my mother in law beli kat luar je.
Nasib baik ktorang tak beli cake kat Alexis tu.
Sebab cake dia besar sangat n takut tak habis plak.
So final choice, we bought secret recipe cake je.
hehehe


what a happy ending!
Big family gathering together2
Sangat2 best!
Borak sana sini.
Gelak sana sini.
Amik gambar sana sini.
hihihihi

Adiossss!






4 comments:

Syuhada Salleh said...

syu tag sis.

http://www.syuhadasalleh.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Cheetah said...

@syuhada salleh : ok tq dear.. ;)

mama aryan said...

bestnya..kumpul ramai2,mesti meriah kan

Cheetah said...

@mama aryan : yup2!! hehehe.. keriangan tiada tandingan..hahaha