Wednesday, March 27, 2013

Last Weekend punya aktiviti.. ;)


Bila cuti sekolah dah bermula,
maka kenduri kawin pun akan bermula gak la.
Diatas memenuhi jemputan kawin sepupu suamiku,
maka drive la kami ke Penang.
hohoho.
wedding tu bukan kat area pulau tu,
tapi sebelum pulau.
Seronok gak menjelajah tempat di area yang selain pulau.

So pagi2 aku dah bertolak dari kl.
Alhamdullilah jalan pun smooth je.
Cuma kenderaan bergerak perlahan.
Sampai kat sana dalam kul 230pm and terus check in hotel
As usual la since kami berdua drive,
so haruslah bergilir2 take turn.
hehehe
Bak kata suamiku, untung ada wife bole drive.
(sila jangan muntah.muahahaha)
syukur alhamdullilah. wink wink wink

anyway,
Jom cekidaut!


Hotel destinasi cinta kami.hahahaha

Salah satu breakfast yang aku makan.hehehe


Lempeng pisang wit kari ikan yang menarik perhatin aku.
Makanan untuk room service dia pun not bad.
Price pun tak mahal sangat, tapi as usual ada service tax la.


Tapi sempat gak aku n my husband masuk pulau.
hehehe.
Beli jeruk buah2an as buah tangan.



Adiossss!





4 comments:

adzairdawati makdara said...

wahhh besttnya.. sambil2 gi kenduri.. boleh le cuti2 malaysia sekali kannn :)

Cheetah said...

@Mak dara : yup2! hehehe.. amik kesempatan bercuti..hehe

Farah Waheda Wahid said...

wah best2... ^_^

Cheetah said...

@Farah Waheda : hehehe.. biasa2 je wak ;)