Tuesday, March 26, 2013

"GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI" katanya.hehe


Bila dah takda idea nak tulis kat blog,
jawabnya aku buat entry untuk masuk GA je la.
hohoho.
GA ni nampak simple je.
So mana tau nasib aku baik,dapat menang FM tu.
Apa itu FM??
Join dulu GA dia, baru apa tu FM.hehehe

Ceritanya :
Aku terjumpa blogger traveller ni.
(tak tau ayat aku ni betul ke tak).hihihi
So ternampak la GA yang dia buat tu.
Bila dah ternampak tu, harus la ter'join' kan??
(again ayat merapu lagi)
hahahah
Apa2pun hadiah dia sangat2 menarik walaupun kecik.

So those yang nak FM tu kena la join GA dia!
Link tu ada kat atas.

Ni la hadiah2 dia.
Kopi and pasta dari blog Daniel Zaidi.hehehe







Happy trying!!!


Adiossss!




9 comments:

Cik Zara said...

dtg dr ga sama http://blueyarns.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cheetah said...

@cik zara : yeayy! gud luck ya! ;)

aiin baharom said...

singgah n follow
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cheetah said...

@ain baharom : tq singgah di teratak yg tak seberapa ni.. hehe
@cik fie : gud luck ya.. ;)

shida said...

salam kenal...
dtg dr segmen yang sama.. :)
~~

Cheetah said...

@shida :salam kenal jugak ya.. ;)
gud luck !!

Salmi Khairil said...

akak singgah dari GA yang sama
http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cheetah said...

@salmi : gud luck kak! ;)