Friday, October 5, 2012

Jumaat just arrived.. ;)


Salam Jumaat,
 Alhamdullilah,
selesai sudah majlis bagi kedua2 pihak.
Alhamdulliah jugak kedua2 majlis sangat2 meriah.
(angkat bakul sendiri jap.hehehe)
Majlis sebelah lelaki agak unik sikit sebab pengantin kena naik kete kuda.
best sangat2 wlaupun agak gayat gak la.hehe
Terasa macam princess je.
Dah nama pun Raja Sehari kan, haruslah ada perasan macam tu.
hehehehe

Since ada dua pengantin pada hari tu, so haruslah ada 2 kete kuda.
hehehe
Sebab aku bersanding sekali dgn adik ipar.


Tepi pool tu kena ada RELA jaga, kalau tak memang budak2 akan masuk pool tu.



Atok belah suamiku..

Since majlis bersanding pun dah selesai,
sekarang ni time untuk holiday plak.hehehe
Sebelum ni asyik busy je dgn kenduri so tak dapat nak holiday sgt.
hehehe

Apa2pun,
aku tak sabar nak tggu gaji.hehehe
Sebab ada sesuatu baru. Jeng.. Jeng.. Jeng..




 

4 comments:

#ciksuzlin said...

wa~~bestnya. teringat masa majlis wedding kita dolu-dolu. huhuhu.

Cheetah said...

@ciksuzlin : hehehe.. ;)

mama aryan said...

meriahnya..siap naik kuda lg tu,mcm cinderella rasanya hihi

Cheetah said...

@ mama aryan : tu la kak, dh mcm cinderella.. ala2 fairy tales katanya..hehehe