Monday, October 29, 2012

Ada yang sudi tak? Sikit pun jadi la..huhu



Bulan November makin tiba,
maka bulan basketball pun akan tiba juga.
Sejak2 aku dah teman hasben main basketball,
banyak benda yang aku dapat.
Well tahniah to my hasben sebab terpilih utk main basket mewakili Kedah.
Congratss dear!!
Tapi game diorang akan dimainkan kat Lumut.
Pada masa yg sama gak,
diorang mencari2 sponsor untuk game kat Lumut nanti.
Aku ada surat rasmi dia,
tapi tak tau macam mana nak attach kat blog ni.huhu.
Aku pun berharap ada orang yang sudi nk sponsor.
Kalau tak dapat sponsor semua tapi dapat sponsor sikit pun jadi la.
Item yang memerlukan sponsor as per below :

  • Jersey (RM150 x 12 players) = RM 1800
  • Team shirt (RM 40 x 12players) = RM 480
  • Court rental for training (RM 30 per night x 10 session) = RM 300
  • Transportation/fuel to Lumut (RM 150 x 5 cars) = RM 750
  • Player allowance (RM 250 x 12 players) = RM 3000
  • Meal allowance (RM 20 x 12players x 9 days) = RM 2160
  • Isotonic drink (RM 36 x 5 carton) = RM 180
  • Mineral Water (RM 15 x 5 carton) = RM 75

Harap2 ada la orang yg sudi nak sponsor untuk team basketball ni.
Bole drop tel no and nama kat komen ya!


Adiosssss








2 comments:

Cik Nurul Siezuka said...

Good luck.. :)

Cheetah said...

@ cik nurul : Tq my dear.. ;)