Wednesday, April 17, 2013

Disney Project Uniqlo is coming!!!



Kalau bershopping lepas balik keje memang sangat2 la best.
hehehe
Sebab tak ramai orang.hahaha
Currently aku  memang berkenan sangat dgn brand Uniqlo ni.
Haisshhh
Kalau masuk je, mesti akan terbeli satu.hahaha

Baju kat uniqlo ni,
biasanya based on season.
Untuk kali ni season dia is 'Disney Project'.



Aku memang sangat2 suka dgn barang disney ni.
As usual la, dah termasuk uniqlo harusla aku terbeli.
hahaha

Maka dengan itu, terbeli la dress2 ini.
ngeh ngeh ngeh
Seriusly kain dia sangat2 lembut.

Rambang mata hokay!
Haisshh
Bole plak husband aku cakap,
"cukup ke??"
Haissh kalau ikut hati nak je beli lagi.
muahahaha!





5 comments:

mama aryan said...

waaa...cumilnyer baju tu,akak suka mickey mouse

Cheetah said...

@mama aryan : tu la.. baju dia mmg semua cute2.. rasa nak beli semua je..hahaha

adzairdawati makdara said...

wow canteknya dress tu ;)

combi said...

cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Cheetah said...

@mak dara : yup2.. Kain dia best...hehe
@combi : tq2!! Lagipun season dia limited je.. Tu yg beli lebih.hehehe