Monday, August 6, 2012

Bila cheetah menjadi sangat2 marah...!


* mood marah sangat2!! *

Dah banyak kali diberitahu,
Kalau tak suka jangan baca.
Ni cakap tak suka,
tapi sibuk lagi nak baca.
Memang dah melampau sangat.
What's your problem??
Kalau tak puas hati sangat cakap direct.
Takyah nak jaja cte.
Oh goshhh!
terlalu cetek pemikiran manusia ni.

Please la Get Out of My Life
and
Get Your Own life!
Stop bothering My Life n My Blog!
I dont need you as my reader.
I dont even mentioned YOU in my blog
You are nobody to me okay!

Yg nak terasa kenapa?
Cuba Explain sikit tang mana aku cakap pasal ko?
Ke perasan sendiri???
Tak habis2 nak buat aku marah.
Tak habis2 nak citer keburukkan aku kt luar.

You'll never stop is it???
Look at yourself first,
then only judge org lain
Life sendiri up side down,
sibuk nak judge abt my life.
Who do you think you are dear??

Again get your own life,pleasssse.
dont be minah so kepochi
and
stop being a CNN reporter.
(i dont need your internet bergerak service for my blog)
and
stop making a sympathy statement!
and
stop being my silent reader.
Had enough with HER attitude!
Memang betul pun apa org cakap.
Now i knew it

Rupa2nya manusia ni la selalu tinggal jejak kat blog aku.
No wonder la..
Lepas tu jaja citer kat orang.
Bagus perangai macam ni.
Keep up the good work!


* Cheetah is really2 angryyyyyy! *



7 comments:

#ciksuzlin said...

wo~~~chill gurl.

Cheetah said...

@ciksuzlin : sakit hati sgt dgn orang mcm ni..huhuhu.. cannot take it anymore wit dis type of people..

hafizudin said...

sabar sabar.
nah ambik pistol nah.

Sari Yusa Ibrahim said...

kenapa Cheetah?? Sabar ya dik.. meh story kat akak, bagi akak faham.. huhu

Aziela said...

Bestnya dapat lepaskan perasaan macam nie. In a way, it is good sebab u delivered a clear message. Next time kalau jadi lagi sebab dia tak faham bahasa, mention jer nama and segala butir diri dia kat sini. Senang kitorang nak mark.

Azriyan said...

Bongok punye prmpuan...psal hal gwa pon minah tu nk sibuk...truskan update blog ni..xde ape yg nk dirisaukan...org mcm ni mmg xblh tgk org lain senang..dia mmg akn bce blog ni..truskan update lg...

Cheetah said...

@hafizudin : bahaya tu.hehehehe

@Sari yusa : geram je la kak, kita dah tak cari pasal dia, dia plak sibuk2 pasal kita.. lps tu cakap bkn2 kt org.

@Aziela : tu la, ikutkn hati nk je mentioned nama dia kak. Yg bestnya dia duk jeling2 sy kt office, tp sibuk plak dia nk baca blog sy, then duk jaja cte. Sypun tak tau tang mana sy ckp psl dia..

@azriyan : memang pun! saiko je pompuan mcm ni. Perasan org cakap pasal dia.