Sunday, August 12, 2012

Hantu Gengster with Bro Framestone n Blogger lain.. ;)


Salam Ahad,
Agak lambat jugak nak mengupdate entry ni.
hehehe
Bukan apa, weekend ni banyak benda kena buat.


Anyway,
last week aku dapat sepasang tiket free utk movie Hantu Gengster.
Invitation ni aku dapat dari blogger broframestone,
Thank u bro!
Movie ni aku tengok di MBO Viva Homes Cheras.
Dated on 10th Aug 2012.
Bukan aku saja yg dapat invitation,
blogger lain pun ada pada hari tu

Movie ni diarahakan oleh Namewee.
Salah satu nama yang agak penuh kontroversi dulu.
Tapi sekarang dia dah jadi Pengarah.
Good Job!


Citer dia best jugak la
Ada kelakar,sedih, suspen dan macam2 lagi.
Kalau nak citer pasal movie ni, memang panjang sgt la.
so kena tengok movie ni dulu.
hehehe

Yang bestnya,
pengarah n pelakon2 dia pun ada sekali.
Selepas habis tayangan diorang muncul.
Tapi tak semua pelakon ada.
Cuma beberapa saja.
Ada banyak gambar lagi.
Nanti akan diupdate soon.
hehehehe




P/S : Feel free to click and LIKE . hehehe
Tak kena charge pun.
heheheh








4 comments:

Ena's Palace said...

cam bes je citer nih...nk tgk la

Nurul Akmal said...

Kita tak pergi ade hal... :(

Cheetah said...

@ena's palace : Yup2!! kena tgk movie ni..

Cheetah said...

@Nurul : takpa, next time kita join sama2.. ;)