Tuesday, August 7, 2012

Mood Raya... ;)


Raya pun dah nak dekat!



Yeaayyyyyy!!!
Shopping raya pun almost complete.
Wahhh complete tu.
hehehe
Cuma ada sikit2 je la preparation yg kena polish.
Ada rezeki lebih sikit,
so bole la shopping untuk raya.
Bercadang untuk beli baju raya lebih sket.
hihihi.
Apa2pun,
yang penting setiap malam kena pasang lampu pelita/ 7 likur.
Sudah menjadi kewajipan setiap tahun mesti nak pasang.
hehehe
Bila dah pasang lampu pelita tu,
memang terasa kehangatan nk raya.


Okay,
about other preparation plak,
aku kena update/revised Guest List.
Ada banyak perubahan so,
aku nak fokuskan utk Guest yg penting 
Dan
Close Friend yang Baik dgn aku je.
Paling best sebab dapat jumpa balik dgn ex staff dulu.
All kakak2 yang super duper sporting.
Can't Wait! 


Anyway, jom kita layan lagu raya dulu!
Salah satu lagu raya favourite aku.
hehehe
Noorkumalasari : Pulang di Hari Raya


 




4 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

tak cari lagi lampu pelita, harus cari.. tak aci Cheetah jer ada pelita, hehe

Cheetah said...

@sari yusa : jom cari jom.hehehe.. seronok pasang lampu pelita ni.hehe

Nurul Akmal said...

bestnyer dapat pasang pelita keliling rumah..

Cheetah said...

@Nurul akmal : tapi tak pasang byk pun sebab limited space je..huhu