Sunday, July 15, 2012

1001 Giveaway with 1001 kenangan!!!!


As per previous entry,
banyak sangat gambar untuk event tu.
Camera flash everywhere!
Rasa macam kat Grammy Award plak.
hehehe
Seriusly memang best sangat!
Happening!!!!
Cabutan bertuah pun best gak.
Walaupun tak dapat pie maker, tapi takpala.
Yang penting aku memang enjoy sangat.
hehehe

Next time kena gather macam ni lagi la.
Maybe berbuka puasa bersama2
hehehe


Lauk pauk, dessert yg sangat2 best.hehehehe

Posing jap.hehehehe

Dengan chef Ezani. sangat2 sweet dia!


Me, kkida owner blogger koleksi1001 resepi n chef Ezani.


bro framestone, kak sari yusa, me, kak su(susumanis), kak nur nba n nurul (siezuka)


me n kak sari yusa. All the way dari JB! terbaikkkk!


Rasanya gambar ni tak tau la dah berapa kali amik.hehe
Banyak camera and tak tau nak pandang mana.
Dah macam artis plak rasanya.hehehe


Another picture.

More picture.hehehe




Ni la hadiah cabutan aku, 3 plates dari overseass hokay!
Yang bestnya, siap ada corak cheetah lagi.hehehe

Anyway, experience yg sangat2 menarik!
Bukan sahaja 1001 giveaway, tapi 1001 kenangan terindah!








12 comments:

Zefa NorAsmara said...

Tu dia... Bergambar sakan mcm retis, termasuk yg komen ni. Dlm kamera akak, byk gambar blurrr.. Huhuhu..

mama aryan said...

bestnyer..tak dpt pie maker pun xpe,yg penting enjoy & ada jugak hadiah lain yg dapat..

Cheetah said...

@ zefa NorAsmara : hehe. tu la.. camera sana sini.. dah tak tau nak pandang mana..hehe

Cheetah said...

@ mama aryan : yup.. alhamdullilah, hadiah lain pun byk yg menarik gak.hehe

Salmi Khairil said...

comei jer cheetah malam tu..

Cheetah said...

@salmi khairil : tq kak..hehehe.. semua blogger2 malam tu muka berseri2 n so glamorous! i like!

susumanis said...

kita gathering lps raya pun ok kan, kl buka posa leceh la yang, terkejar kejar nk solat terawih etc :-)

Cheetah said...

@susumanis : ok gak, kalau gather lps raya.. bole buat potluck ke.heheh

Nurul Akmal said...

Memang penuh ngan kenangan kan.. :)

Cheetah said...

@nurul : yup! moment yg sangat2 best! ;)

Zurina said...

haah...malam tu rasa macam artis lak...wartawan bertauliah dan xbertauliah tangkap gmbar tak henti2...;) pepun seronok dpt kenal cheetah yg cute sgt2...;)

Cheetah said...

@zurina : memang pun, camera sana sini. sampai dah tak tau nak pandang mana.hehehe. kak zurina kita pun comel gak.. ;)