Wednesday, July 25, 2012

Give Away Salam Ramadhan 2012.Aku dah join.. ;)


Salam Ramdhan,
Alhamdullilah dah masuk hari ke-4 kita bpuasa.
Congratsssss semua!
Hari ni aku berblog walking n terjumpa satu GA ni.
GA ni pun datang dari blogger2 lain.
Originally its owned by blogger cik bintang
Mudah n simple je GA dia.
Takyah pening2.
hehehe
Kita hanya perlu buat entry :
"Makanan yg saya suka makan bila berbuka".
Jom kita cekindaut!
Kalau bulan puasa ni,
makanan fav aku mesti la :
Ketam Masak Lemak Cili Api.





Dengan kuah dia yg panas,pedas, lemak, masin,
Then kuah tu dihirup dgn ketam
slurrrrrppppp!
memang terbaikkk sangat!
Kalau bole hari2 nak makan masak lemak ketam ni.
hehehe
Lauk lain tak pandang dah.
Aim for the ketam je.hihihihi

Aite!


 *Pic is copy n paste from En.Yahoo and En.Google*
hehehehe



10 comments:

Aziela said...

Akak pun dah naik teringin plak baca entry awak nie. Abislah kena cari ketam weekend nie.

Cheetah said...

@aziela : sy yg buat entry ni pun duk telan air liur gak.haha.. skrg ni kt bazaar byk plak org jual masak lemak cili api ketam ni..hehe

Sari Yusa Ibrahim said...

akak lak suka byk mkanan, jenuh nak entry GA ni, byk gbr makanan kena masukkan, hehe..

SyUhAdA said...

sedapnye nmpak ketam tu..gudluck ye..

mama aryan said...

akak mmg suka ketam masak lemak cili padi nyum2..

Cheetah said...

@sari yusa : xpe kak, pilih satu je mkanan fav je.hehehe

Cheetah said...

@syuhada : tq2! tapi tu gmbar copy n paste je.huhu

Cheetah said...

@mama aryan : sy pun suka gak masak lemak cili api ni, tp paling suka bila ada ketam la.hehe

Cikbintang said...

Terima kasih join GA cikbintang!!

wahhh....ketaq perut baca entry ni...siap gamba tu!!!grrr...hehehe

Cheetah said...

@cikbintang : sama2.hehe. ni bsemangat nak menang.hehehe