Sunday, July 15, 2012

update! update! update event 1001 giveaway!


Happy Sunday!!
Last nite tamat la sudah acara 1001 giveaway yang dianjurkan oleh
blogger kkida.
Acara yg dinanti2kan oleh semua blogger yg menang 1001giveway

Event diadakan di Restoran Rebung Bangsar Kuala Lumpur.
Owned by Chef Ismail.
Date : 14 July 2012

Di majlis tu,
 aku dapat jumpa dengan blogger2 dari utara and selatan negeri.
Semuanya sangat2 la super duper the sporting!
love u guysss!
Rasanya first time dalam hidup dapat banyak sangat gift.
Rasa macam tak cukup tangan.
hehehe

Seronok dapat jumpa :
Chef Ismail, Chef Zam,Chef Florence n Chef Ezani.
Tq jugak to Mychef team and Baba's yg sponsored gift.
Tq jugak to Kak Sari Yusa yg bagi brooch!
All the way dari Johor!

Tq to all bloggers !!!!!
Kkida, kak su, kak sari yusa, kak salmi, kak aziela,kak nur nba,
shuhada, siezuka, kak zurina, kak Zefa NurAsmara, suzlin.
Ada nama yg tertinggal ke??
huhuhu
Sangat2 seronok dapat berjumpa dgn kalian semua!


Jom  recap apa yang berlaku last weekend :
  1. Arrive di Restoran Rebung Bangsar at 6.05pm.
  2. First blogger yang aku jumpa is Kak Salmi kat entrance restoran rebung. Nice to meet you kak!
  3. Aku tercari2 meja makan for blogger n one of the staff tunjukkan tempatnya. (rupa2nya kena mentioned MyChef la.hihihi. Mula2 aku cakap 'event for blogger', no wonder la staff tu mcm blur2 je.hehehe.
  4. Bila sampai je kt meja makan, aku n blogger lain buat sesi ice breaking.tukar2 story n introduce blog masing2.hehe.
  5. Roughly event mula dalam kul 8 malam (selepas Maghrib).
  6. Then ada slideshow about family kkida n slideshow for MyChef produk.
  7. At the same time, sesi pengumuman utk pemenang contest MyChef. Hadiah cash hokay!
  8. Seterusnya, hadiah cabutan bertuah,
  9. Majlis ends dlm pukul 10pm lebih kot, sebab time tu aku pun dh balik.hehe
      
         Ni kalau citer sampai esok pun tak habis.
Moh lerr kita layan gambar dulu
hehehehe.



Restoran Rebung di Bangsar. Mula2 tu sesat tp dapat jumpa gak.hehe



Blogger n pasangan masing2 yg sampai dulu.hehehe


Kkida yg duduk tengah2 tu. Dikelilingi dgn pretty bloggers.hehe


Kak aziela with son, bro framestone n nurul. Nice meeting u guyss!


MyChef Reserved!

Lauk pauk di Restoran Rebung. Nice food!!!!

Hadiah2 yang super duper best!

Kak salmi, kak su, siezuka n my sis.
Cover girl utk next Intrend okay! hehehehe


Chef Ismail pun turut serta.

wit sporting kak su! terbaikkkkkkkk!
Salah sorg pemenang pie maker. congratssssss kak!



Sekali buka beg, melambak free gift. Heaven sungguh! heheh


Peti ais penuh dengan produk myChef.hehehe




Sebenarnya banyak lagi gambar, will update soon!
Next entry nanti



10 comments:

#ciksuzlin said...

Best kan? Huhuhu.

Sari Yusa Ibrahim said...

Akak tunggu jugak Cheetah mengaum semalam... hehehe....

Sayang kamu semua!!! Mwahhhhhhhhh!!

Cheetah said...

@ ciksuzlin : yup2!! best sangat! seronok dpt berkenalan.. ;)

Cheetah said...

@ sari yusa : hahaha.. next time sy mengaum..hehehe.. tq kak bagi broooch. Banyak gambar lagi, nnt sy update on next entry..

mama aryan said...

wah best tu..rugi tak join..hehe

Cheetah said...

@ mama aryan : yup2! best sebab dapat jumpa ramai blogger.. bila dah jumpa tu, ayat standard akan keluar "oooo ni ke owner blog tu".hehehehe.

susumanis said...

daling, k su sukee gambo kita berdua la, kita sama sama cun hahaha

Cheetah said...

@susumanis : semua dah macam artis dah.hehehe. posing sana sini.hehe

Nurul Akmal said...

sekali penuh peti.. :)

Cheetah said...

@ nurul : tu la, penuh sampai tak tau nak susun macam mana..hehe