Tuesday, July 17, 2012

Menu dinner untuk malam ini..


Dinner for tonight :
Chicken Spaghettini with Asian Pesto!



Hari ni aku berjaya gak masak salah satu frozen food dari Mychef.
Aku pilih spagetti yang dibuat khas dari Chef Zam.
Walaupun tiada microwave, tapi aku buat secara manual.
Bila dah buat cara manual, harus la kena tunggu lama ya.
heheheh
Tapi rasa dia memang terbaikkkkk!
Ada pedas2 sikit kot.
hehe


Tadaaaa!
Berjaya masak gak.hehehe
Jemput makan ya!


Adiossssss





16 comments:

ELLYDA said...

NYAMPAHHH TAU!! DH LA LAPO NEHHH... HUH!! KENA ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ LH JWB NYA

mama aryan said...

sedap ye..akak tak penah cuba pun,biasa buat sendiri je,tp tatau la sedap tak..hahaha,tp bajet sedap je la

Cheetah said...

@ ellyda : hehehehe..sedap, rugi tak cuba..hehe

Cheetah said...

@ mama aryan : nanti akak try la beli spagetti produk MyChef.. hehe

#ciksuzlin said...

sedapnya~ kita simpan mychef sampai puasa. nak save budget. student~ (T_______T). puasa nanti boleh makan sedap-sedap. huhuhu.

Cheetah said...

@ciksuzlin : yup2.. time puasa la kita nak makan sedap2.hehe

mama aryan said...

akak dah tag cheetah utk GA ni tau

http://mamaaryan.blogspot.com/2012/07/give-away-by-b2b-collection.html

susumanis said...

yang, daging semur betawi chef mail mmg terangkat, buat sahur mmg terus jaga x mo tido lg leh trus ngaji qursn ke subuh hehe, k su nyer microwsve rosak so ku kukus je sesuka hati lam bekas dia, buka totop plastik tu, jadi lg sodap dr microvawe sbb dia moist gitu, microvave kdg kering sgt, cobe la ya

Cheetah said...

@mama aryan : ok kak..hehehe

Cheetah said...

@susumanis : o yeke? nanti sy try la, sebab hari tu nk try spagetti dulu..kena slow2 sikit. maklum la microwave takda, so kena guna cara manual.hehehe

Salmi Khairil said...

spagetti tak cuba lagi, hanya cuba daging betawi tapi memang sedap tggu keluar entry nanti

Nurul Akmal said...

waaaa sedapnyer... Nurul belum cuba lagi spagethi nih..

Cheetah said...

@ nurul : yup! memang sedap! ;)

Cheetah said...

@salmi khairil : o yeke? yg tu sy belum cuba lagi.hehe.. sy tggu next entry akak nnt..

Zurina said...

wah....hari2 bersama mychef ya ...hehe

Cheetah said...

@zurina : tu la kak.. sejak2 dah ada banyak produk mychef ni, hari2 duk guna produk ni.hehe