Friday, July 13, 2012

Friday, I'm in Love and Giveaway event.. ;)


Sekejapnya dah nak masuk weekend.
Alhamdullilah ku masih bernafas.
Terasa masa berlalu terlalu pantas.
Bulan puasa pun makin dekat juga ni.
Hanya tinggal beberapa hari lagi.
Tapi untuk hari ini, as usual la,

fRiDaY iM iN lOvE




Tapi entry aku bukan pasal Friday im in love,
Tapi pasal Giveaway event esok!
Yeahhh!
Sehari saja lagi.
Can't wait rasanya!
Bila ada event2 macam ni,
perkara yang akan dititkberatkan ialah :
"Nak pakai baju apa yekk"
hahaha
Baik lelaki mahupun perempuan,
pasti akan tanya soalan macam ni gak.
Termasuk la aku.hehehe


Soalan kedua :
"Nanti sampai sana nak jumpa sapa yekk"
(first time jumpa blogger ni.hehe)

Soalan ketiga :
"Macam mana nak introduce diri yang kita dijemput untuk majlis tu"
hahaha

Macam2 soalan bermain di fikiran aku.hahaha


Setakat ini, aku masih mencari2 lokasi/map untuk ke restoran rebung.
Takpa, En.Google Map akan tolong aku.hehe
Nama je duduk KL tapi belum habis khatam area KL ni pun.
Tu yang masih blur2 je.
hehehe
Diharap majlis berjalan dengan lancar,
dan cuaca pun baik2 sahaja.
Amin ya rabbal alamin



6 comments:

Salmi Khairil said...

samalah ngan akak..pikir macam2,ok ke pakai baju mcm nie.. mcm tu, mcm maner nak kenal berkenalan dgn blogger2 lain, maklumlah kalau dah gabra tu semua boleh lupa.. dah ler akak nie pemalu orangye..hehehe jgan segan2 tegur akak nanti tau

Cheetah said...

@ salmi khairil : samala kita kak.. yang pasti perut mesti akan sakit sebab kecut.hehehe.

Sari Yusa Ibrahim said...

Cheetah, nanti tegur akak tau. Cheetah mesti pakai baju corak rimau bintang ni kan, aummmmmmmmmm!!

Cheetah said...

@ sari yusa : amboi, nanti terglamour plak kalau pakai abju cheetah.hheheh.. sy saiz kecik2 je kak, senang je nak detact.haha.takpa, nanti kita sama2 tegur..ni nak kena hafal muka blogger2 ni.hehehe

SyUhAdA said...

hai sis..jumpa sok ye..tak sabar nak jumpa..tp rsa tkot2 dan malu jgk..hehe..jgn lupa tegur syu ye..

Cheetah said...

@ syuhada : takpa, nanti kita saling tegur menegur.hehehe