Monday, July 23, 2012

Bila aku bersahur...


Alhamdullilah dah masuk hari ketiga semua umat Islam berpuasa.
Tahniah2!
Seriusly rasa macam lama tak menaip di sini
Bukan apa, sebab aku on vacation.
hehehehe
Ni semua last minit punya plan.
Ayah aku yang plan semuanya.
Tapi takpa,
best gak berjalan2 n berbuka di negeri orang.
hehehe
Yang part jalan2 tu, next entry la ye aku update.

Hari ni aku nak update menu aku on 1st day of Sahur.
Sejak2 dah ada produk MyChef  ni,
rasa mcm senang je.
Semuanya dilakukan dalam masa yang pantas.
Bagus2!!
hehehehe 
First time aku try Ayam Kalio.
Sedap gak la n ada bau2 serai.
Best2!!


Hah amik ko! tersusun je MyChef. Cuma tak tau nak makan yg mana.
hehehe


Ni dia menu of the day, Ayam Kalio. Memang terliur la.hehe




Harap maap la ye, microwave takda, so kena buat cara manual.
Kukus, panggang, grill
Kukus, panggang, grill
Masak!
hehehehe






6 comments:

Nurul Akmal said...

best kan.. senang dan jimat masa dengan produk mychef..

Cheetah said...

@ nurul : yup2! senang je n memang jimat masa. panaskan lauk n nasi, then siap utk dimakan.hehe

susumanis said...

ayam kalio sedap ya, soki sahur nak try lah :))

Cheetah said...

@susumanis : yup! sedap2!

Zurina said...

sedap2..kukus panggang grill...salah satu menu berbuka petang semalam...super yummy..;)

Cheetah said...

@zurina : betul.. sejak2 dah ada produk Mychef ni, stp hari duk makan lauk MyChef je..hehe