Tuesday, July 10, 2012

tolong2!! due date nak dekat ni..huhu


Aku dah join, anda bila lagi??

http://cheetah87.blogspot.com/2012/06/contest-best-kau-hader-hehehe.html

10 comments:

sueshe said...

sori, akak bru jengah..cuti lame..entry yg GA tudung 2 akak da penah buat dulu 2 yg akan delete yg baru punye...:)

Cheetah said...

ooo yeke? ok2..hehehe.. takpa kak.. ;)

kkida @ 1001resepi said...

salam,
kkida nak jemput Cheetah ke mahlis wowww 1001 giveaway...sila sahkan kehadiran Cheetah secepat mungkin kat email kkida...detail event ada kat blog 1001resepi...thanks...:)

Cheetah said...

to kkida :yeke?? bestnya! tq kak! tq sgt2!!
sy dh email details kat akak. tq again kak!

Nur-nba said...

Salam.. Tahniah Cheetah sebab dijemput oleh kak Ida. Kita jumpa next week ye.. :) Nur pun pergi juga.. :D

Cheetah said...

@ nur-nba : yeke? sama2 la kita jumpa n nt ya! ni pun first time sy jumpa blogger2.hehe

Salmi Khairil said...

salam perkenalan dari saya, tahniah cheetah, insyaAllah kita jumpa di sana nanti..

Cheetah said...

@ salmi khairil : insyaallah kita jmpa nanti ya.. best2 dapat jumpa akak2 n senior2 blogger.. ;)

Nurul Akmal said...

Salam kenal.. nanti kita jumpa kat sana.. :)

Cheetah said...

@Nurul Akmal : Wasalam.. yup, insyaallah kita nanti ya.. salam perkenalan gak.hehehe