Thursday, July 19, 2012

Promote Iklan pulak... hehe


Salam Khamis,
Cuaca sejuk2 ni best kalau tido je.
Tapi sayangnya tak bole tido sebab kena keje
hehehehe

As usual hari ni aku berblog walking.
Dalam berblog walking tu,
 aku ada ternampak salah satu iklan yg menarik.
Bila dah menarik, harus la di klik iklan tu.hehe
Aku tengok n baca rules dia macam mudah je,
so aku cuba2 la menjadi ahli untuk iklan ni.
Iklan yg dimaksudkan ialah advertlets.com.

Cara nak masukkan iklan pun agak senang n mudah je.
hehehe
So hari ni dengan rasminya,
aku meletakkn iklan Advertlets.com di blog kesayanganku!
Rajin2 la klik ya!
Kalau bole klik la iklan2 yg ada disekeliling blog ni.
Gila promote iklan ni.hahahahaha

Adiosssss!




4 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

haaaaaa.. kita dah klik, nanti klik juga iklan kat blog kita tauuuu

Cheetah said...

@ sari yusa : tq kak sari! okay, sy dah klik dah tadi.hehe

susumanis said...

x reti la benda benda nih tp nk tlg click click ok je :-)

Cheetah said...

@susu manis : takpa la kak.hehehe