Tuesday, July 3, 2012

Aku dh join.. Korang bila plak?hehe


Salam,
Pagi yang indah dan hari yg tenang (eerrkk..?)
Hari ni keje aku dari kul 900am sampai sekarang berblog walking je.
Aku jalan sana sini, best2! bukak blog sana sini.
Haizz macam melancong plak.hehehe
Padahal jalan2 dlm blog je.hahaha
Tengah berjalan2 aku, aku ternampak la satu blog ni ;
hhmmm.. apakah???

Eyriqazz vs Denaihati



Belek punya belek n click punya click,
rupa2nya dia ada buat contest.
Agak menarik gak contest dia.
Hadiah dia pun menarik gak.
CASH hokay!! ko hader?? hehehe
Tapi ingat, bukan dpt cash mcm tu jer tau,
kena usaha n bekerja keras hokay!

Since aku baru je dlm dunia blogging ni, baru la aku tau maksud SEO tu.
Aku memang buta IT. Maaf la ye...
huhuhu.
dan dua2 blog ni merupakan otai bloggers (betul ke ayat aku ni.hihihi)
Wahhhhh!
Terkesima plak aku.
Since first time gak aku mjejakkn kaki di blog itu,
so aku memberanikan diri utk join contest dia!
Chaiyookk!
 menang ke tak tu belakang cte,
yg penting kena join.hehehe.
Contest End 31 August 2012
adiosssss

Lastly tak lupa juga contest ni dianjurkan oleh : eriqazz.com , 
dan ditaja bersama :

























8 comments:

Sheila Nasir said...

TAHNIAH ! hehe, boleh bg alamat untuk hantar GIVEAWAY tu.. send ke wnucla@yahoo.com k.. tQ

Cheetah said...

Waahhh! tq2!!!! hehehe.. yup, sy dh email kt akak.. tq2!!

wazy said...

good luck yer =)

Cheetah said...

@ wazy : tq2!! ;)

ProfHariz said...

Alhamdulillah, Saya juga turut serta :)

Cheetah said...

@ ProfHariz : okay.. :)

Anonymous said...

Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

ProfHariz said...

Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)