Friday, July 20, 2012

Good one!





Totally agreeed!
Got it from my fren di laman muka buku
hehehe
Well, i will always remembered all these things :

"susah nak cakap dgn orang keras kepala n selalu rasa diri dia btl"
&
"alaa ko orang kaya, so bole la masuk hospital mahal"

Sampai sekarang pun, still fresh in my mind.
Lagipun itu rezeki namanya, 
(tu je nearest hospital kat umah aku)
Tak baik kita cakap macam tu kat orang.
I was deeply hurt bila orang cakap mcm tu.
At least if positive support is much appreciated.
Tapi its okay,
Aku rasa lega sebab dah all out semua benda.
Ada negatif and ada positif.
Kadang2 kita kena let go something.
Then baru kita cool down.

I did my job by talking nicely but end up,hmmm..??
I know the news is spreading around.
Hari ni pun dah ada orang tanya.
Waiting for next week pula,
siapa yang akan tanya n panggil aku.
Kena prepare dari segi mental n fizikal ni.
Kena bersiap sedia untuk orang yg
akan bcakap belakang nanti.
Cik cheetah sila bersabar ya.
hehehehe

Tapi aku tak bole nak cakap apa.
They got the rights to tells everything.
(speaking berabuk jap, ohh my english..hehehehe)


Sempena bulan Ramadhan ni, moh la kita bermaaf2an.
Wahhh macam raya pula! hehehe.
Excited for raya gak ni.hohohoho
Yang penting baju raya aku dah nak siap.
Yeaaaaayyyyyyyy!
hehehe


Mood : Esok kuih apa nak beli ek untuk berbuka?? hahahaha


6 comments:

Nurul Akmal said...

Suka.. :)

susumanis said...

suka gak n baju raya k su da antar dry clean :-)

Azian Elias said...

salam kenal dari akak..

well dear, i always fikir positive. anybody has right to say anything.. If someone were to hand you a glass full of squeezed lemon, andd to it a hadful of sugar. And if someone gives you a snake as a gift, keep its precious skin and leave the rest..

Cheetah said...

@nurul : tq nurul! ;)

Cheetah said...

@susumanis : amboi, siap dh hantar dry clean lagi tu.. kelasss kak su! hehe

Cheetah said...

@azian elias : salam kenal gak kak.. yup, kita kena slalu pikir positive.. kadang2 bila dia kutuk org bole, tp bila kita kutuk dia, melenting n emosi.. sometimes kita pun ada limit utk sabar dgn perangai seseorg.. tq kak for the advice. appreciate sgt!