Monday, July 23, 2012

Item for Grab! below RM 40 je n free shipping!


 Bila tengok org berniaga online,
timbul pula niat nak berniaga secara kecil2an.
Tapi kalau nak diikutkan,
 aku memang teringin nak ada biz sendiri.
hehehe
Harap2 impian jadi kenyataan.
Amin

Okay,
hari ni aku nak try buat online business.
Plus with Free Shipping tau.
Jom tengok2 dulu.hehe

Selendang pendek utk digantungkan beg or kat mana2 je.
Harga RM10 (brand vincci)
Ada corak cheetah, cosmetic n camel.

Yg ni gambar secara dekat.


Yg ni plak 2 + 1 bag. (handbag OR sling).
Kaler pink.
Ada 3 compartments.
Harga RM 35
P  26cm + T 17.5cm + L setiap compartments 14cm
Kalau sekali dgn selendang  RM 40.


 Yang ni kat bahagian dalam dia.
Kat bahagian dalam, ada zip n tempat letak HP


Yang ni pun dari Vincci gak. RM 35
Kaler hitam

Yang ni kat belakang dia..
Ada tag Vincci sekali.hehe
 
 
 
Yang ni pun dalam plastik lagi.
Handbag yg jenis tali jerut n include selendang bag.
RM 30 je.
Ada banyak kaler. Tapi kt atas tu kaler pink.
 
 
Barang2 diatas semuanya baru beli,
plastik vincci pun ada gak.
hehehe
Kalau berminat bole la komen ya.hehehe
 
 
Adiossssss!
 
 
 
 
 

8 comments:

SyUhAdA said...

wow, cheetah dah mula berniaga..gudluck ye sis..

Cheetah said...

@syuhada : takda la, biasa2 je.. baru bjinak2 je, blm serius lagi.hehe

susumanis said...

semoga jadi usahawan berjaya dik..aamin, bagus berniaga bulan Ramadhan, murah rezeki insyaAllah :)

Sari Yusa Ibrahim said...

seronok berniaga nikan, Cheetah..

Cheetah said...

@susumanis : insyaallah, amin.. ;)

Cheetah said...

@sari yusa : yup, btl tu. seronok bila dpt hasil dgn usaha sendiri.hehe

mama aryan said...

semoga berjaya ye cheetah,akak pun dah mula meniaga,skang nih meniaga kuih raya lak..hehe

Cheetah said...

@mama aryan : o yeke? ok2.hehe. lagipun sy cuba2 je kak.hehe