Thursday, July 26, 2012

ZoShare???


Apa itu Zoshare??
Hmmm.. aku pun tak tau gak.hehe
Tapi hari ni aku berblog walking di blog Syuhada Salleh,
so aku terjumpa this ZoShare.
Katanya, zoshare ni sama macam churp2 tu.
hehehe
Plus, zoshare ni kita bole sign up using FB, Twitter or Google.
Macam menarik gak kan.
Hmmm..
Hopefully yang ni bukan spam la.
Takut jugak kalau2 ni spam ke.
Katanya setiap iklan tu RM 0.20.
Hmm.. interesting lagi tu.hehe
Takpa2, aku nak cuba dulu.
hehehe
Jom cekidaut iklan2 ni dulu!




I AM THE NEW NIKON D3200


* Tapi kalau nak clik iklan ni, dia agak lambat sikit nak bukak page tu*
Harap bersabar.
hehehe




2 comments:

SyUhAdA said...

thanks join jgk..hehe..hope zoshare nie btol la kan..

Cheetah said...

@syuhada : tu la,harap2 betul la.hehehe