Friday, July 20, 2012

Bestnya bila shopping online.. hehe


Kebaikkan bila shopping online is ;
Just clik n pilih je mana yang suka
Pilih saiz, warna and corak.
hehehehe
Kalau dah puas hati, terus confirmkan and
submit payment and bagi alamat.
Siap!!
Haiizzz senang sungguh hidup.
hehehe
Tak payah lagi nak pening2 shopping kat luar.
Tapi tak semua orang suka shopping online.
Itu terpulang and ikut hak masing2.
Ada yang suka and ada yang tak.
Tapi aku okay for both.
Online shopping pun ok,
Tak online shopping ok.
hehehehe

Anyway happy shopping!!
*picture update soon*
hehehe

Adiosssss!



5 comments:

Aziela said...

Akak x sesuai dikkk. Saiz confirmmm tak sesuaii...hehehehhe

Cheetah said...

@ aziela : belum try lagi... skrg ni byk size dah..hehehe

susumanis said...

k su penah terkena, online harga 79, jumpa kt shopping complex harga 49 duss trus tobat nk shopping online

Cheetah said...

@susumanis : yeke?ok2.. kena hati2 gak ni.hehe

SyUhAdA said...

mmg sgt bes..tekan2 je sok brg dah smpai dpn umah..tp kena pndai memilih..sbelum bli tu, kena survey dlu..