Tuesday, July 10, 2012

Counting the dayssss...


Berdebar??

Excited??

Gembira??

Happy??

Tak sabar2??

Speechlesss??

Memang berbaloi (errkk.. tiba2 je.hihihi)


Ya,
semua jawapan di atas adalah benar belaka.
hahahaha
Apakah ia??? hmmm...
Feeling nak join giveaway event tu.
hehehe


Hooyeaaahhh!
Al maklum first time join gathering blogger ni.
Sangat2 teruja bila nak jumpa kakak2 blog yg Super the Superb.

Okay, back to my story.
As per kkida,
location untuk event tu will be held di Restoran Rebung.
Pada tarikh 14 July 2012.
Owned by chef terkenal kita iaitu chef Ismail.
Terletak di Bangsar.
Jujurnya aku belum penah jejak kaki lagi di Restoran Rebung.
Penah dengar je la.hehehe


* pic ni copy n paste from kkida punya entry*


Selain itu, cabutan bertuah juga akan diadakan.
So pray hard and harap2 dapat la pie maker tu.
Rasanya hadiah tu yang menjadi kegilaan,
termasuk aku skali la.hahaha
Bukan takat tu je,
produk n chef2 Mychef pun akan turut serta.
Wahhhh!
Best sangat tu!
Tambah plak nanti dapat goodies bag Mychef!
Best2!



*Pic copy n paste from kkida giveaway *


 Kat sini nama2 blogger yang tercalon :

Shuhada Salleh : www.shuhadasalleh.my
Cheetah : cheetah87.blogspot.com (ni aku punya blog.hehe)
Salmi Khairil : salmikhairil.blogspot.com
Nurul Siezuka : www.siezuka.com


 See u guyss thereee!

Adioosssss!



10 comments:

Aziela said...

Akak pun x pernah pergi lagi. Nnt kita lepak kat sana sama2 yer...

Cheetah said...

@ aziela : bole je kak.. kita meriahkan lagi suasana.hehehe

mama aryan said...

tahniah yer..moga2 cheetah dapat hadiah tu nanti yer..

Cheetah said...

@mama aryan : thank u kak! ;)

Salmi Khairil said...

sama lah kita..semua perasaan tu ader,restoran tu pun tak pernah jejak lagi..bestkan dapat jumpa teman2 blogger yang lain..harap jugak dapat pie maker tu..hehehe..c u ... ;)

Cheetah said...

@salmi khairil : yup2!! betul tu kak.. bole bertukar2 story nanti.hehe. mari la kita berdoa bersama2 nak dapatkn pie maker.hhehehe

#ciksuzlin said...

Yeah~~~kita jumpa di sana ye.

Cheetah said...

@ ciksuzlin : Okay! kena buat sesi ice breaking nanti ni.hehehe

Zurina said...

sama la kita Berdebar dan cukup xcited nk ke rebung ni wpun saya punya blog paling xglamour...xsabar rasanya...mg dpt ketemu dsana...;)

Cheetah said...

@ zurina : insyaallah nanti kita jumpa kat sana ya.. blog kita pun tak femes gak..hehehe.. xpa, slow2.. ;)